Hotelletjes

op de Azoren

Hotel in Albanië

Een hotel in Albanië is niet moeilijk te vinden. Er is een ruim aanbod aan accommodaties in dit prachtige Balkanland. Van budgethotels tot luxe hotels, er is voor elk budget wel een passend hotel te vinden! Om zeker te weten dat jij het voordeligste hotel in Albanië kan boeken, raden we je aan om de prijzen van alle aanbieders goed te vergelijken!
De voordeligste hotels

Ben je op zoek naar een hotel in Albanië? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het overnachten in een hotel in Albanië is over het algemeen zeer goedkoop. Dit komt, omdat het Balkanland nog niet zo populair is als de andere Europese vakantiebestemmingen. De meeste hotels liggen aan de kust van Albanië. De kustgebieden van Albanië zijn dan ook de meest toeristische plekken van het land. Wanneer je op een strandvakantie naar Albanië gaat, raden we je aan om voor een hotel te kiezen dat slechts een paar honderd meter van het strand af ligt. Zo kan je elke dag relaxen op een van de prachtige Albanese stranden.

De prijzen van accommodaties in Albanië zijn zeer seizoensgebonden. De prijzen zijn het hoogst in de zomermaanden juli, augustus en september. In Tirana, de hoofdstad van Albanië, zijn de hotelprijzen vaak zeer constant. Als je voor het eerst op vakantie naar Albanië gaat, raden we je aan om goed uit te zoeken welk hotel het beste op jouw wensen aansluit. Het is ook altijd handig om wat reviews van hotels in Albanië te bekijken!

Ontdek het prachtige landschap