De hotels

in de Azoren

Vakantie

Ben je op zoek naar een heerlijke zonvakantie? Dan is Albanië misschien niet het eerste land dat je te binnen schiet. Albanië is echter een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van zon, cultuur én heerlijk eten! ‘s Zomers lopen de temperaturen in Albanië op tot wel 30°C. Je kunt in de zomer dus heerlijk vertoeven op één van de prachtige witte stranden in Albanië. Er zijn veel hotels in Albanië, die heel dicht bij de kust liggen. Ver lopen naar het strand is dus niet nodig!
Goedkope vakantie

Albanië is, vergeleken met landen als Frankrijk en Italië, een veel voordeliger vakantieland. Bovendien is Albanië nog niet zo toeristisch, als de bekende vakantielanden. Hierdoor kan jij in alle rust heerlijk van je vakantie genieten.

Met haar vele verschillende authentieke en historische stadjes is Albanië ook zeer geschikt voor cultuurliefhebbers! In de kleine stadjes van Albanië zijn de oude tradities en gewoonten nog goed zichtbaar. Zo hangen er in elk stadje wel een aantal traditionele Albaanse kleedjes, die verkocht worden door de lokale bevolking.

Een ander geweldig aspect van Albanië is het eten & drinken. De traditionele keuken van Albanië is er een die je zeker moet leren kennen! Zo hebben ze heerlijke baklava en lekkere kleine gehaktballetjes in tomatensaus! De Albaanse keuken kan vergeleken worden met de Griekse keuken, waar veel Nederlanders enorm fan van zijn!